Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

За какво е толкова полезна зелевата чорба със СОДА

18 ноември 2021, 14:32 часа
Реклама

Ревматизмът е едно от най-неприятните заболявания. Ужасните болки, които се усещат в областта на ставите, ни карат да се чувстваме непълноценно в ежедневието си. Разбира се, ако страдаме от ревматизъм, трябва задължително да посещаваме лекар и да ни се назначава адекватно лечение, с помощта на което да се преборим със заболяването.

Ако обаче искате да подпомогнете оздравяването си, можете да се възползвате от рецептите от народната медицина. Добрата новина е, че дори да не ви помогнат, те няма и да ви навредят.

Зелевият сок - качества и свойства

Днес ще ви споделим за една рецепта с варен зелев сок и сода, за която мнозина разказват, че действа безотказно.

Рецептата с варен зелев сок и сода, която лекува ревматизъм

За свойствата на зелето всеки знае. То лекува ставни болки, разширени вени, болки в мускулите и много други. В зелевата чорба се съдържа голяма част от полезните съставки на зелето. Ако искате да се справите с болките от ревматизма, предлагаме ви набързо да си приготвите следната рецепта.

Сварете един литър зелева чорба на котлона и към нея добавете 2 супени лъжици сода за хляб. Киснете ръцете и краката си в тази течност всяка вечер, преди да заспите. След няколко дни ще усетите облекчение. Не казваме, че болките изцяло ще отшумят, но няма да чувствате онзи дискомфорт, който по-рано сте изпитвали.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес