Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: ТВ програма за мачовете днес - 23 юни

23 юни 2024, 05:00 часа
Реклама

Втората седмица от Европейското първенство по футбол в Германия продължава с последните трети мачове от груповата фаза на турнира. В неделния ден - 23 юни, ще се проведат последните двубои от група А, където е и домакинът Германия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо няма мачове от 16:00 и 19:00 часа - вижте тук!

Последни мачове в група А на Евро 2024

Двата лидера в групата - Германия и Швейцария, излизат един срещу друг в двубой, който се явява пряк спор за първото място. Тази среща обаче може и да "закопае" Швейцария, ако "кръстоносците" загубят мача. Това обаче трудно би станало, тъй като Шотландия трябва да бие Унгария с разлика.

Група A ЕВРО 2024

Швейцария - Германия

Първото място в тази група е изключително важно за фазата на директните елиминации. Отборът, който завърши на втора позиция, ще срещне далеч по-тежък опонент на 1/8-финалите. Мачът Швейцария - Германия започва в 22:00 часа и ще бъде даван по DIEMA и DIEMA SPORT 3.

Шотландия - Унгария

Другият мач от групата - този между Шотландия и Унгария, също започва в 22:00 часа. Тази среща ще бъде излъчвана пряко в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Можете да намерите репортажи и новини от тези мачове в спортната секция на Actualno.com.

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес