Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Испания – Германия: Кога и къде да гледаме дербито от 1/4-финалите на Евро 2024? (ВИДЕО)

05 юли 2024, 16:33 часа
Реклама

Националните отбори на Испания и Германия излизат днес един срещу друг в дербито на 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол. Двата тима са едни от основните фаворити за спечелване на надпреварата и сблъсъкът между тях обещава да бъде зрелищен.

ОБНОВЕНА: Испания шокира Германия в 119-ата минута! Маншафта е аут от ЕВРО 2024! (ВИДЕО)

Испания – Германия: Начален час и ТВ

Испания се класира за 1/4-финалите на Евро 2024 като до момента няма загуба в турнира. „Ла Фурия“ взе три поредни победи в групата си, а на осминафиналите прегази Грузия с категоричното 4:1.

Германия също завърши групата си като лидер в класирането, но момчетата на Юлиян Нагелсман не успяха да вземат пълен актив точки, след като направиха равенство срещу Швейцария. На 1/8-финалите Бундестима победи Дания с 2:0 и си уреди мач с Испания.

Национален отбор по футбол на Испания

В колко часа започва Испания – Германия?

Двубоят между Испания и Германия е първи в програмата на Европейското първенство днес. Срещата между двата тима е насрочена за 19:00 часа българско време като ще се състои на стадион „МHP Арена“ в Щутгарт.

Кои телевизии ще предават Испания – Германия?

Дербито между Испания и Германия ще бъде предавано пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват мача са БНТ и БНТ 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Испания – Германия НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес