Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЕВРО 2024: Програма на мачовете днес - 5 юли

05 юли 2024, 05:00 часа
Реклама

Дойде време за 1/4-финалната фаза от Европейското първенство по футбол в Германия! Днес - 5 юли, ще се изиграят двете големи дербита на тази фаза от турнира: Испания - Германия и Португалия - Франция. Победителите от двата мача ще се срещнат на 1/2-финалите.

Испания - Германия на ЕВРО 2024: ТВ и начален час

В ранния двубой вероятно най-силният отбор на турнира - Испания, ще премери сили с домакина Германия, който също се представя на високо ниво. "Ла Фурия Роха" излезе с три победи от "групата на смъртта", а на 1/8-финалите разби Грузия.

В колко часа и по коя телевизия ще дават дербито

Германия обаче ще има подкрепата на домакинските фенове. Бундестимът преодоля Дания на 1/8-финалната фаза и мечтае за рекордна четвърта европейска титла. Класиката започва в 19:00 часа българско време, като ще можете да я гледате по БНТ 1 и БНТ 3.

Испания - Германия

Португалия - Франция на ЕВРО 2024: ТВ и начален час

В късния мач финалистът от Мондиал 2022 Франция ще срещне отбора на Португалия. В двата тима личат имената на двете най-големи звезди на турнира - Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо. И двамата обаче има какво да доказват, тъй като се представят под познаното си равнище.

В колко часа и по коя телевизия ще дават дербито

Двубоят между Португалия и Франция е насрочен за 22:00 часа българско време. Срещата ще се излъчва пряко в ефира на NOVA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате мачовете от 1/4-финалите, то можете да ги проследите НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма за ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес