Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аржентина – Перу: Кога и къде да гледаме последния мач на „гаучосите“ в групa „A“ на Копа Америка?

29 юни 2024, 15:42 часа

Националният отбор на Аржентина излиза тази нощ в последния си мач от група „А“ на турнира Копа Америка, който се провежда в САЩ. Лионел Меси и компания ще трябва да премерят сили със състава на Перу, като срещата ще се състои на стадион „Хард Рок Стейдиъм“ в Маями.

Реклама

Аржентина – Перу: Начален час и ТВ

Аржентина вече си осигури класиране в следващата фаза на турнира, след като има в актива си две победи от 2 мача. По този начин „гаучосите“ събраха 6 точки и водят еднолично в подреждането в група „А“.

Съставът на Перу пък се намира на последно място с едва една точка в актива си. Толкова има и третият – Чили. На втора позиция се намира националният тим на Канада, който има 3 пункта.

Национален отбор на Аржентина по футбол Лионел Меси

В колко часа започва Аржентина – Перу?

Мачът между националните отбори на Аржентина и Перу на „Хард Рок Стейдиъм“ ще стартира в ранните часове на утрешния ден. Двубоят е насрочен за 03:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава Аржентина – Перу?

Двубоят между Аржентина и Перу ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчва срещата е Мах sport 3. Следете всичко по-интересно от Копа Америка в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка 2024.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес