Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страшно неуважение към Роналдо! Прероден познавач дебне за обрат в прогнозите на ЕВРО 2024 (ВИДЕО)

01 юли 2024, 13:39 часа

Кристиано Роналдо спада към резервите на Португалия, ако трябва да бъдем честни. Това каза спортният журналист Джем Юмеров в поредния епизод на Actualno.com, посветен на ЕВРО 2024. А това негово мнение бе определено като "страшно неуважение" от водещия на предаването Иво Вецев, който пък нарече португалеца "типичен консуматор".

Реклама

Прогнози за последните 1/8-финали на ЕВРО 2024

Спортните журналисти дадоха прогнозите си за последните четири мача от 1/8-финалите на Европейското първенство:

  • Франция - Белгия
  • Португалия - Словения
  • Румъния - Нидерландия
  • Австрия - Турция

Освен цветущи изказвания по адрес на Роналдо, в студиото се чуха и някои изненадващи прогнози.

Кристиано Роналдо

Страшно неуважение към Кристиано Роналдо

"Португалия загуби от Грузия, защото игра с резервен състав. Кристиано Роналдо може да спада към резервите, ако трябва да бъдем честни", каза Джем Юмеров в Студио Actualno. Иво Вецев му отвърна: "Това е страшно неуважение". А другият коментатор в студиото Бойко Димитров допълни: "Ще ти бият червен печат, няма да можеш да стъпиш в Португалия".

"Аз мисля, че Португалия си почина срещу Грузия - това си беше почивка. Сега очаквам Португалия да покаже цялата си сила срещу Словения. Класата е много по-голяма и е в полза на Португалия", заяви още Бойко Димитров, който очаква да види нещо сходно от мача между Испания и Грузия.

Роналдо не е като Алваро Мората

"Съгласен съм, че може да последва нещо сходно с мача Испания - Грузия, но Португалия далеч не играе толкова директен футбол, а Роналдо, за разлика от Алваро Мората, не играе като плеймейкър. Играе като типичен консуматор", каза Иво Вецев, който очаква по-трудна победа за Португалия.

Кристиано Роналдо

Що се отнася до мача между Белгия и Франция, спортните журналисти в студиото се обединиха около мнението, че "червените дяволи" нямат шансове - особено с тази игра, която демонстрират от началото на турнира. За да се промени нещо съществено, то Кевин де Бройне и Ромелу Лукаку трябва да покажат съвсем друго лице.

Кой дебне за грешки от лидера в прогнозите на ЕВРО 2024?

В класирането с прогнозите Джем Юмеров остава лидер с 38 точки, но Бойко Димитров го дебне за грешки от втора позиция след "прераждане" в последните мачове и актив от 30 точки. Стефан Йорданов и Иво Вецев остават на дъното на класацията, съответно с 25 точки и 24 точки. А Бойко опита да "изненада" колегите си с не толкова изненадваща прогноза.

"Румъния със сигурност ще отпадне, но сега ще ви изненадам: 1:0 за Нидерландия", заяви Бойко. А истинската изненада в прогнозите дойде от Иво Вецев: "Аз ще ви изненадам с прогноза 1:1, като все пак очаквам Нидерландия да продължи към 1/4-финалите."

Какви прогнози дадоха спортните журналисти и за последния мач от 1/8-финалите на ЕВРО 2024 - гледайте във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес