Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гришо: Сега от загубите боли много повече, отколкото преди 10 години (ВИДЕО)

01 юли 2024, 17:38 часа
Реклама

Първата ракета на България Григор Димитров се класира за втория кръг на Уимбълдън, след като се наложи по категоричен начин над сърбина Душан Лайович. Родният тенисист бе изключително доволен от успеха си, като го отдаде на многото работа през годините.

Реклама

След успеха си над Лайович Гришо зяви, че в момента загубите болят много повече, отколкото преди 10 години. Причината е, че тогава той още е бил в началото на кариерата си, докато сега е по-близо до нейния край. Димитров допълни, че не знае колко време още ще играе, но се наслаждава на всеки мач.

Григор не знае колко още време му остава на корта

„През всичките тези години си положил много труд и усилия. Никога не знаеш кога и къде това ще се отплати. Благодарен съм къде точно се намирам в момента в моята кариера. Наслаждавам се на всеки мач. Без значение дали печеля или губя. Сега обаче загубите болят много повече, отколкото преди 10 години. Затова и не искам да губя“.

„Боря се колкото мога. Опитвам се да правя нещата по възможно най-добрия начин. Не съжалявам за нищо. Кой знае дали ще играя до 33, 35 или 37 години? Ако все още се наслаждавам и тялото ми позволява, ще бъда щастлив да продължа да играя“, обясни Димитров.

По-рано днес пък стана ясно, че Григор Димитров влиза в Уимбълдън като номер 10 в света.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес