Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По време на ЕВРО 2024: Пече се голям трансфер в Турция

01 юли 2024, 13:50 часа
Реклама

Белгийският нападател Мичи Батшуай по всяка вероятност ще премине от Фенербахче в Галатасарай. Атакуващият състезател не бе включен в състава на "червените дяволи" за Европейското по футбол в Германия и се възползва, за да осъществи големия трансфер.

Реклама

Батшуай преминава от Фенербахче в Галатасарай

Договорът на Батшуай с "жълтите канарчета" изтече и той ще се присъедини към "Джим Бом" като свободен агент. Очаква се контрактът между двете страни да е до лятото на 2027 година. Според местните медии белгиецът вече е акостирал в Истанбул, за да премине медицински прегледи и финализира сделката.

ОЩЕ: ЕВРО 2024: Духът на Гарет Саутгейт се е вселил във Винченцо Монтела! (ВИДЕО)

Пас към миналото

Кариерата на Мичи Батшуай във Фенербахче

Мичи Батшуай защитава цветовете на Фенербахче от септември 2022 година. Той изигра общо 75 двубоя за "жълто-сините", в които отбеляза 44 попадения и направи 5 асистенции. През изминалия сезон 30-годишният нападател беше резерва на Един Джеко, което не го задоволяваше.

Белгиецът обиколи трите истанбулски гранда

С трансфера си в Галтасарай той се присъединява към малкото футболисти, които са се подвизавали и за трите истанбулски гранда, тъй като през сезон 2021/22 белгиецът носи екипа на Бешкиташ. 

ОЩЕ: Ефектът Моуриньо: Нападатели от Италия и Англия са в полезрението на Фенербахче

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес