Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са цветовете на зодиакалните знаци: Нюансите, които изваждат най-доброто от тях

03 юли 2024, 10:29 часа
Реклама

Всичко около нас излъчва определена вибрация, звук и честота, включително целия цветови спектър, а цветовете на зодиите може да са един от начините те да отключат най-доброто от себе си. Изследванията показват, че цветотерапията или хромотерапията дори използва цвят и светлина за лечение на определени умствени, емоционални и физически здравословни състояния и може да бъде проследена до древен Египет. Така че не е чак толкова пресилено, че цветовете, които носите и с които се обграждате, могат да допринесат за вашето благополучие. Нека да се потопим и да си водим бележки за цветовете на зодиакалните знаци и също да разберем малко от „защо“ зад тях:

Новолуние в Рак: На кои зодии ще се усмихне широко късметът?

Овен: Червен

Вашата огнена енергия би направила чудеса с малко заземяване и много осъзнатост. Следователно червеното може да бъде вашето предпочитание, стига да не е нещо, в което се накисвате. Няколко акцента тук и няколко пръски там в гардероба или личното ви пространство са всичко, от което се нуждаете, за да слеете неговата закотвяща атмосфера в живота си . Професионален съвет: Опитайте класическо наситено червено вместо по-ярко червено, за да подобрите силата му да ви вкарва в настоящето ви, докато сте заети да създавате своя идеален живот.

Телец: Зелено

Подобрете своята земна природа и се борете с нуждата си винаги да имате контрол с любимия си нюанс на зелено. Това е цветът на сърдечния ви център и, разбира се, на природата – каква прекрасна символика да останете верни на буйния си път и да въплътите идиома „бавно и стабилно печели състезанието“. Уверете се, че около вас или върху вас има малко зеленина под формата на растения или щампи.

Близнаци: Жълто и бяло

Успокойте вашите личности близнаци със слънчево жълто или бяло, или комбинация от двете. Попийте жизнеността на слънцето с жълто и се почувствайте прохладно и тихо като океанския бриз с бяло. Кой казва, че не можете да имате всичко?

Рак: Бял и червено

Той е бял и червен по целия път до финалната линия за вас. Вие сте лунно дете и собственото бяло на Mama Moon ще направи магията си с вас, като същевременно ви помага да насочите тези дзен вибрации, за да мислите и да общувате с яснота. Тоновете на червеното ви помагат да държите сърцето си широко отворено и също така да го носите на ръкава си в истински стил на Рак.

Лъв: Оранжево, жълто и златно

Нюанси на оранжево и жълто или златно са цветове, които могат да ви поддържат чудесно. Въпреки че сте уверени, можете да се почувствате малко властни и всеки нюанс на портокал ще ви помогне да развиете жизнерадостното си поведение и да се приведете в съответствие с нещата, които ви носят радост пред нещата, които логично се чувстват правилни. Балансирайте двете и сте готови.

Дева: Синьо и сребристо бяло

Вашата нужда от съвършенство може да ви накара да се чувствате много по-самокритични от повечето, спирайки ви, докато светът минава. Въпреки че животът не е състезание, опитайте да потърсите малко утеха в целия спектър от блус и сребристо бяло, за да се освободите от кутията и да се доверите малко повече на себе си.

Везни: Розово

Розовите тонове, особено по-светлите, или може би дори розовото злато, със сигурност ще ви накарат да се почувствате като бог/богиня. Поставете няколко възглавници, сложете риза или шал, или още по-добре, направете скрийнсейвъра си в този цвят, за да се обгърнете в уютните вибрации, които носи този пакет. Това ще ви позволи да компенсирате нерешителността си с емпатия.

Скорпион: Черно и сиво

Черно и тъмно сиво със сребристи нотки подчертават мистериозното ви поведение и отразяват вашата личност в най-истинския й смисъл. Подобно на това, когато семето е засадено, всичко, което вижда, е тъмнината около себе си, вие, Скорпион, виреете в най-мътните води на живота и никога не приемате предизвикателството като самоцел. Вашите мощни цветове ви подкрепят във всичко това и още повече; може дори да ви помогне да вплетете характерния си магнетичен чар във всичко, което правите.

Стрелец: Оранжево, жълто и лилаво

Огнено оранжево и жълто с щрих лилаво в микса е перфектната рецепта за твоя късметлийска отвара, Саг. Докато огнените цветове разпалват вашия приключенски и свободолюбив дух, нотките на лилаво могат да ви помогнат да си спомните чувството за връзка с вашата цел, което ви прави пионер вместо див горски пожар.

Зодиите, които ще си намерят нова работа това лято

Козирог: Кафяво, охра и сиво

Помислете за планинска коза, изкачваща се по стръмна безплодна скала, и вашите цветове чакат да бъдат прегърнати: земни кафяви и охра, нанизани заедно с нотки на сиво. Не само работите усилено, оставате здраво стъпили на земята и оставате упорити, но също така никога не пропускате щедро да вложите малко мъдрост и опит във всичко, което правите. Тези земни нюанси ви помагат да олицетворите тези черти по брилянтен начин.

Водолей: Синьо и зелено

Името подсказва всичко; помислете за аква и имате своята цветова палитра точно там: свежи, живи сини и морски зелени. Звучи много като Малдивите, нали? Вашите идеалистични възгледи за живота могат да бъдат оживени само с нежно докосване на емоции. Тези цветове ви помагат да насочите визията си като притоци, произтичащи от река, и ето ви, държите всичко заедно при извора.

Риби: Наситено синьо и море

Ако бяхте русалка, удивляваща се на морския живот около вас, какъв цвят щеше да свърже всичко това? Да, дълбоко морско синьо и може би дори по-светли нюанси на зелено от морска пяна, когато зърнете слънцето, което блести през магическите води. Докато тъмно синьото дава сила на въображението ви, като държи фокуса ви навътре, зеленото на морската пяна ви помага да насочите най-съкровените си желания по най-магическите начини, като ви помага да се гмурнете дълбоко в себе си и да творите навън.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес