Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Горещо лилаво: Дейвид и Виктория Бекъм отбелязаха 25 години брак (СНИМКИ)

04 юли 2024, 16:37 часа
Реклама

Семейство Бекъм спокойно може да бъде пример за много други звездни двойки, тъй като успява да преодолее всички проблеми и да продължава напред. Доказателство за силната им любов са специалните снимки, които Виктория и Дейвид публикуваха, за да отбележат впечатляващите 25 години брак.

Бекъм отново се облякоха с лилавите си одежди, които бяха само малка част от модните им решения през сватбения им ден през 1999 г. Всъщност, не е ясно дали това са оригиналните тоалети, или съвременни версии. Какъвто и да е отговорът, Виктория Бекъм и съпругът ѝ Дейвид Бекъм са доказателството, че дори в живота да се намесят други хора, да се случват различни лични или професионални сътресения, любовта винаги може да победи, стига да ѝ се даде възможност.

Още: Изкусителката, която едва не сложи край на семейство Бекъм (СНИМКИ)

Плодовете на любовта им

Дейвид и Виктория имат четири деца: Бруклин (роден на 4 март 1999 г.), Ромео (роден на 1 септември 2001 г.), Круз (роден на 20 февруари 2005 г.) и Харпър (родена на 10 юли 2011 г.). И четирите им деца показват изключително близки отношения с родителите си и редовно са част от семейните събития и публичните им изяви.

Впрочем, само преди дни Дейвид Бекъм бе повод за радост и за българската тенисистка Виктория Томова, с която се снима след отпадането ѝ от "Уимбълдън".

Още: Дейвид Бекъм с разтърсващи признания за Виктория

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес