Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всичко, което трябва да знаете, за да разгадаете Близнаци, Везни и Водолей

03 юли 2024, 12:49 часа
Реклама

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей често се смятат за ветрове на промяна в астрологическата сфера и с добра причина. От социалната пеперуда Близнаци през хармоничните Везни до дълбокомислещия Водолей, те са тези, които могат да разклатят статуквото – и да изглеждат добре, докато го правят. Напред, всичко, което трябва да знаете за въздушните знаци:

"Харем" от проблеми ще преследва тези 4 зодии в сряда

Близнаци (21 май - 20 юни)

Управлява се от: Меркурий, планетата на комуникацията и пътуването

Личностни черти: Представени от близнаци, Близнаците се считат за най-гъвкавите знаци на зодиака. Надарени със способността да виждат всички страни на ситуацията, те често биват тълкувани погрешно като двулики, но това е просто умението им да се сливат лесно с различни социални групи - мразещите могат да спорят със стената.

Какъв е Близнакът на работа: С Меркурий като тяхна небесна майка, този знак е благословен с дарбата на бърборене и може да си говори за излизане от всяка ситуация, включително защо са заспали по средата на срещата, която представят.

Какъв е Близнакът в любовта: Няма романтично напрежение, което да видите тук. Когато Близнаци се влюбят в някого, те нямат никакви притеснения да го обявят от покривите си. Не се изненадвайте, ако внезапно станете част от всичките им планове и седнете точно до тях, докато режат тортата за рождения си ден – дори това да е само първата среща.

Най-съвместим с: Въздушните знаци, Водолей и Везни, винаги имат гарантирано място на масата, но заразителната енергия на огнените знаци, като Овен, Лъв и Стрелец, наистина може да раздвижи купона с този социален знак.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Управляван от: Венера, планетата на любовта и връзките

Личностни черти: Представени от везните, хармонията и балансът са от решаващо значение в света на Везни. Тяхната репутация на нерешителни просто произтича от вродена нужда да забавят вземането на решение, докато не се уверят в чувствата на всички по въпроса.

Какъв е Везните на работа: Пристигайки в началото на есенния сезон, този знак има стартова енергия за тях. 

Ангелът на щастието ще разпери криле над тези зодии на 3 юли 2024

Какви са Везните в любовта: Считани за флиртаджии на зодиака, не се изненадвайте, ако видите ново лице в техните DM всеки път, когато се срещнете с Везни. Като се има предвид склонността им да търсят хармония, те също така са известни с това, че избягват конфликти - успех, ако ги настаните за разговора накъде отива това.

Най-съвместим с: Старата поговорка за привличане на противоположности не е добра тук, защото Везни вероятно ще изгорят, ако се пресекат с хаотичната енергия на Лъв. Вместо това, дайте им Близнаци, ориентирани към комуникацията, и ги гледайте как процъфтяват.

Водолей (20 януари - 19 февруари)

Управляван от: Уран, планетата на оригиналността и иновациите

Личностни черти: Пионерите на зодиака, способността на Водолея да обработва мисли, емоции и факти на по-дълбоко ниво означава, че те вероятно ще измислят революцията, но нека някой друг да я води. Като изключително оригинални мислители, те също ненавиждат стадния манталитет. Следване на глутницата? Déclassé.

Какъв е Водолеят на работа: Въпреки че често погрешно тълкувани като извънредни - вероятно защото са се вмъкнали на среща в последния възможен момент и са се свлекли на стол отзад - те са тези, към които ще се обърнете за последно -минутен разтвор на градушка. Вероятно обаче ще имате пет минути от тяхното внимание, така че го зачитайте.

Какъв е Водолеят в любовта: Често смятан за избирателен относно това с кого излиза, Водолеят оставя главата си да поеме водеща роля, а не сърцето по въпросите на любовта. Въпреки това, след като изберат да бъдат с някого, те няма да се колебаят в своята отдаденост и в това да ви накарат да се почувствате наистина специални.

Най-съвместим с: Везни могат да говорят свободно езика на любовта си, но Водолеят не може да не се окаже пленен от острия като бръснач остроумие на Овен или интензивността на Скорпион.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес