Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пам от "Ергенът" се похвали с новото си татуирано гадже (СНИМКА)

04 юли 2024, 16:33 часа
Реклама

Една от най-атрактивните участнички от втория сезон на "Ергенът" - Пам Велидис се похвали на последователите си в Instagram, че вече не е сингъл. След дългата самота плюс сайз моделката по всичко личи, че е намерила сродната си душа и се оставила изцяло в ръцете на любовта в буквален и пресонесен смисъл.

Вижте още: Дъщерята на Христо Стоичков: Подготвя ли се за сватба? (СНИМКА)

Червенокосата фурия сподели кадри как татуирани мъжки ръце масажират гърба ѝ. От рисунките по тялото на мъжа става ясно, че освен фен на пухкавата ергенка, е фен и на "Хари Потър", защото един от татусите му е посветен именно на поредицата.

"Всеки избор, който правиш в живота си, оставя трайна следа върху паметта на кожата ти и нейния вид. Например това дали имаш правилна връзка със себе си и какъв е изборът ти на партньор, който има достъп до кожата ти", сподели Велидис и допълни:

"Години наред имах любим цитат, че "любовта започва от върховете на пръстите", но според мен любовта започва с допира на кожата", обяснява влюбената инфлуенсърка.

По ирония на съдбата точно докато публикувало видеото с новия си партньор, Пам изгубила подарък от бившия си.

"Забравих в таксито слушалките, които ми подари бившият ми приятел. С него не сме заедно от години, но сме в прекрасни взаимоотношения", увери Пам и допълни: "По принцип не съм сантиментална за стари подаръци, но ми стана тъпо, че загубих точно това".

Вижте още: Честито! Златното момиче Михаела Маевска стана майка (СНИМКA)

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес