Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски държи с документи Доган и Борисов: Говори Корман Исмаилов (ВИДЕО)

04 юли 2024, 12:21 часа
Реклама

Делян Пеевски е по-силен, защото държи с документи Доган и Борисов. Това заяви в предаването "Студио Actualno" Корман Исмаилов, коментирайки напрежението в редиците на ДПС. "Аз не допускам, че Доган и Пеевски ще се разберат. Пеевски е лидер на новото начало. И вече може би са стартирали много атаки към много фигури. Аз смятам, че Пеевски е по-силен", отбеляза анализаторът.

Според Исмаилов съдържанието на документите, които Делян Пеевски има, е свързано със "задкулисно разпределяне на огромни икономически ресурси. Това се случва през приватизация и овладяване на огромни икономически единици, предприятия, дружества - обикновено през скрита собственост", поясни думите си Корман Исмаилов.

Той каза, че, ако Пеевски стартира своеобразна операция "Чисти ръце" в ДПС, ще може да привлече някакви симпатии към себе си. "Мисля, че това му е единственият ход, но неговият проблем е, че и неговите ръце са мръсни. Тук ситуацията е от едно зло към друго зло", заяви Корман Исмаилов.

Той смята, че конфликтът в ДПС е между старото и новото начало за партията. "Има огромен страх и натиск върху депутатите. Затова те в момента са в процес на лично оцеляване и оцеляване на малките кръгове по региони. В момента те не знаят кой път да изберат: дали ще надделее Догановият кръг, или този на Пеевски", коментира още Исмаилов.

Целия разговор гледайте във видеото.

Румен Скрински
Румен Скрински Отговорен редактор
Новините днес