Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помогнете на малката Ана Мария – всяко дарение е от значение!

28 май 2024, 16:22 часа
Реклама

6-годишната Ана Мария се бори с рядко генетично заболяване, което засяга живота й всеки ден. Състоянието на това прекрасно момиченце е нещо, от което тя не може да се възстанови, нито ще може да се оправи с годините. Заради генетична мутация Ана Мария има нужда от хранителни добавки и редовни медицински грижи, които струват около 2000 лв. на месец.

Бащата на Ана Мария отправя следния апел:

Моля помогнете Ана Мария да води един по-нормален живот въпреки генетичните заболявания тя е на 6 години но има генетични заболявания от раждането си. Всяко дарение и споделяне е от значение!

Състоянието на това прекрасно дете е нещо от което тя не може да се възстанови. Но профилактичните прегледи и изследвания, приема на лекарства и хранителни добавки, помагат да не се влоши и усложни състоянието и.

В резултат на тези генетични мутации Ана Мария има нужда от хранителни добавки, медицински грижи и терапии всеки месец. Близките и правят всичко възможно за да я подкрепят но разходите за месеца са на стойност по голяма от приходите им, Те отчаяно се нуждаят от вашата помощ и за това се обръщаме  към вас.

Представете си, че сте родител и гледате как детето ви се бори всеки ден със състояние, което не можете да излекувате. Представете си какво емоционално и финансово напрежение оказва това на семейството.

Тук се намесваме ние. Имаме възможността да помогнем на семейството на Ана Мария, като направим дарение в подкрепа на нейните медицински грижи. Всяко дарение има значение, независимо колко е голямо или малко. Дори малко количество може да направи значителна промяна в живота на това малко момиче и семейството му.

Вашето дарение ще отиде за разходите за хранителни добавки на Ана Мария, изследвания, терапии и логопед. Това ще помогне на семейството й да управлява разходите за грижите и ще даде на Ана Мария възможност за щастлив и здравословен живот.

Всички имаме силата да променим света, но нека започнем първо с тази кауза. Нека се съберем като общност, за да подкрепим това смело малко момиче и семейството му. Нека им покажем, че не са сами в тази битка.

Моля, дарете колкото смятате, че имате възможност, за да подкрепите Ана Мария и нейното семейство. Всяко дарение, независимо колко малко е - има значение. Споделете тази публикация с приятелите и семейството си и нека разпространим информацията за историята на Ана Мария. Нека й дадем възможно най-добрия шанс за щастлив и здравословен живот.

Благодаря за отделеното време. Когато човек е сам не може да направи кой знае колко, но ако и други помагат и споделят мечтата често става възможна, а моята мечта е тя да не изпитва болки и да се балансира. Да има колкото се може по-нормално детство

https://www.facebook.com/groups/781862489324388/?multi_permalinks=1105320736978560&ref=share

Сметка в лева IBAN: BG35 ESPY 4004 0075 1555 02

BIC: ESPYBG35

Ето всички неща, от които има нужда малката Ана Мария:

Добавки и ензими

Профилактични изследвания

Нови очила за астигматизъм.

Проследяване на аминокиселини,както и изследването за оксалати,което отдавна не е правено.

Неврофийдбек терапия,която препоръчаха за имунните заболявания

Водна терапия или затова че криви едното краче.

Боуен терапия.

Логопед.

Ерготерапия.

Хипербарна терапия

Лечебно плуване

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес