Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Малкият Кайл има нужда от средства за спешна операция

21 юни 2024, 11:46 часа

Малкият Кайл има насрочена операция за 28 юни 2024 г., но родители му все още не успяват да съберат средства за нея. 

Реклама

Заболяването

Още по време на бременността в близост до черния дроб на Кайл се вижда малко образувание. С течение на времето стана ясно, че това е киста на холедоха (жлъчните пътища). Това е много рядко срещано състояние и единственият начин да се намали рискът от появата на злокачествено образувание, е кистата да се отстрани оперативно.

Катар

Семейството се премества в Катар главно заради застраховката и лечението на Кайл. До юни миналата година семейството е било в София, но когато от Пирогов им казват, че няма шанс да се помогне родителите на Кайл заедно с него занимават за САЩ, но всичко се оказва много скъпо.

Лечението

Тогава на бащата на Кайл е предложена работа в Катар  с международна застраховка, която трябваше да поеме повечето от лечението на детето, но за съжаление те ще покрият само 10 000 долара, което е напълно недостатъчно, а цялата сума, която семейството трябва да заплати е  69 000 долара.

Спешно

Операцията на Кайл не може да се отложи и средствата трябва спешно да бъдат събрани. Как може да дарите, ако имате желание ВИЖТЕ ТУК.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес