Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майка на три деца и с неугасващ порив към живот: Велислава има нужда от нашата помощ (СНИМКИ)

28 юни 2024, 12:44 часа

32-годишната Велислава Кирилова от Добрич се нуждае от нашата помощ да пребори рака.

Реклама

"Майка съм на три прекрасни дечица- Мария на 7 г., Мая на 5 г. и Петър на 2 г. Имам едно прекрасно семейство и любящ съпруг! Имах всичко! Докато не дойде един ужасен ден и диагнозата рак на гърдата с разсейки в лимфните възли, 4 стадий. И нужните ми 123 634лв. за скъпоструващо и животоспасяващо лечение в Турция! Сумата която е непосилна за нашето семейство!", разказва жената.

След близо две години битка сега Велислава е изправена пред ново предизвикателство - след приключване на лечението с лъчетерапия туморните образувания не са премахнати:

"За мое огромно разочарование ми се появиха кожни образувания, които се надявах да са страничен ефект от лечението с хапчета, а те се оказаха подкожни метастази и то на няколко места по тялото, по цели формации. Което означава, че хапчетата не ми действат както ни се искаше и рака продължава да се развива и руши след себе си.. Затова от днес започнах отново вливки химиотерапия с други лекарства. Ще направим 4 броя и ще видим какво ще покаже Петскенера след тях и съответно ще видим по какъв начин да продължим. Междувременно трябва пак да направя ядрено-магнитен резонанс на главата", обяснява Велислава.

От публикацията й става ясно, че новата необходима сума е в размер на над 200 хиляди лева.

"Колкото и да ми е трудно и неудобно се налага да отправя отново огромна молба към вас. Моля ви от сърце, нека всеки, който има възможност и желание, да ни помогне отново! Моля ви, дайте ми надежда за живот! Моля ви, дайте на децата ми право да имат майка!"

Още: 42-годишната Радослава има шанс за лечение, но не достигат средства

Ето и данните за дарителската сметка на Велислава Кирилова:

Банка УниКредит Булбанк АД

IBAN BG09UNCR70001525332183

BIC UNCRBGSF

Титуляр : Велислава Георгиева Кирилова

Основание: дарение

 

Лична сметка

Банка ДСК

IBAN BG61STSA93001526062356

Титуляр Велислава Кирилова

Основание за плащане : дарение

 

Revolut 0878620311

@velito

IBAN: LT13 3250 0181 9193 9331

BIC: REVOLT21

Бенефициент: Velislava Kirilova

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес