Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Швейцария - Германия: Кога и къде да гледаме последния мач в група А на Евро 2024? (ВИДЕО)

23 юни 2024, 20:15 часа
Реклама

Отборите на Германия и Швейцария излизат тази вечер (23 юли) един срещу друг в последен мач от група А на Европейското първенство по футбол. Двата тима, ще премерят сили на стадион "Дойче Банк Парк" във Франкфурт, а срещата ще се ръководи от италианския рефер Даниеле Орсато.

ОБНОВЕНА: Германия се спаси в края срещу Швейцария и запази лидерството в Група А (ВИДЕО)

Германия срещу Швейцария на Евро 2024: Начален час и ТВ

Германия и Швейцария са лидери в групата след първите два кръга, като Бундестимът има пълен актив от шест точки, а "кръстоносците" разполагат с четири пункта. Възпитаниците на Мурат Якин не успяха да победят Шотландия, който ще играе с Унгария в другия двубой от групата.

ОЩЕ: В Турция зоват: Уволнете Монтела, той е виновен за умората на Арда Гюлер (ВИДЕО)

Джамал Мусиала

В колко часа започва срещата от Европейското

Германия ще иска да запази лидерската си позиция, за да си уреди по-лек жребий за 1/8-финалната фаза. Швейцария също знае колко важен е този сблъсък за развитието на турнира - и ще опита да надвие Бундестима. Двубоят във Франкфурт започва в 22:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача на Германия и Швейцария

Двубоят между Германия и Швейцария ще бъде излъчван пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще дават мача, са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то можете да проследите Швейцария - Германия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо няма мачове от 16:00 и 19:00 часа - вижте тук!

ОЩЕ: Пълна ТВ програма на ЕВРО 2024

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес