Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Унгария – Швейцария: Кога и къде да гледаме първия мач на двата тима на Евро 2024?

15 юни 2024, 06:00 часа
Реклама

Унгария и Швейцария излизат днес един срещу друг в първия си мач на Европейското първенство по футбол в Германия. Двата тима са в една група с домакините и Шотландия и със сигурност ще искат да започнат турнира с победа, която да им даде по-голям шанс да стигнат до елиминациите.

Унгария – Швейцария: Начален час и ТВ

Унгария се класира за Евро 2024 като лидер в своята група „G“, в която бе и националния отбор на България. Маджарите се представиха отлично и завършиха на първо място в подреждането без нито една загуба. Швейцария пък финишира на втора позиция в квалификационната група „I“. “Кръстоносците” завършиха зад Румъния като активът им бе 4 победи, 5 равенства и едно поражение.

ОБНОВЕНО: Швейцария тръгна с победа на Евро 2024, нападател на Лудогорец с дебютен гол (РЕПОРТАЖ)

Дните до Евро 2024

В колко часа започва Унгария – Швейцария?

Срещата между Унгария и Швейцария е първа в днешната програма на Европейското първенство в Германия. Двубоят е с начален час 16:00. Срещата ще се състои на стадиона на Кьолн - „Райн Енерги Щадион“.

Коя телевизия ще излъчва Унгария – Швейцария?

Мачът между Унгария и Швейцария ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналите, които ще излъчват двубоя са Диема и Диема спорт 3. Ако нямате възможност да гледате срещата, то може да проследите Унгария – Швейцария НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Евро 2024

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес