Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ванеса Хъджинс стана майка за първи път (СНИМКИ)

05 юли 2024, 14:54 часа
Реклама

Американската актриса Ванеса Хъджинс стана майка за първи път. Това стана ясно от папарашки снимки, публикувани от изданието "PageSix". Кадрите показват как Хъджинс и нейния съпруг Коул Тъкър излизат от болницата в Санта Моника с новороденото.

Все още не е ясно какъв е полът на бебето и кога точно се е родило, тъй като самата Ванеса не споделя нищо за първото си дете. За бременността ѝ се разбра през месец март, когато Хъджинс се появи на церемонията по връчването на наградите "Оскар", показвайки напредналата си бременност.

Още: Честито! Златното момиче Михаела Маевска стана майка (СНИМКA)

Възмущение и разочарование

Снимка: Vanessa Hudgens/Instagram

След като стана ясно, че папарашки снимки на бебето са изтекли в онлайн пространството, в официалния профил на Ванеса Хъджинс в Instagram бе пуснато стори, в което се изказва възмущението на семейството ѝ от случилото се: "Разочаровани сме, че личният ни живот не беше уважен и беше експлоатиран по време на този изключително специален момент за нас, заради алчността на захранващи медиите обективи. Въпреки това... майката, таткото и бебето са щастливи и здрави", се казва в съобщението.

Още: След 3 деца: Певицата Росица Пейчева е в перфектна форма (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес