Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 08-12 НОЕМВРИ

07 ноември 2021, 09:00 часа

ОВЕН

Реклама

Просто да си седите всъщност не е вашето нещо. Често това е чистият акт да останете заети и в движение, което ви позволява да се почувствате като най-добрата си версия аз или поне някой, който е уверен и отговаря за живота си.

3-те зодии, които най-много от всичко обичат да се забавляват

И все пак това е само илюзия, тъй като можем да сме заети цял ден, но това не означава, че непременно сме в добро пространство или че контролираме нещата, а просто че сме наистина добри в това да се разсейваме успешно от самите нас.

КОЗИРОГ

Енергията днес може да е разочароваща, тъй като може да изглежда така, сякаш независимо какво правите, какво променяте или каква работа смятате, че извършвате върху себе си, вие все още сте на същото място. 

Когато предприемаме действия или правим неща за другите или дори за себе си с очакването, че нещата ще се променят, независимо дали става въпрос за нас самите, за връзка или дори за нашия живот, тогава винаги трябва да сме готови за разочарование, защото много често не се случва това, което си представяме.

ВОДОЛЕЙ

През септември бяхте помолени да тръгнете на пътешествие, за да съобразите живота си с човека, в когото се превръщате. Смело сте се сблъсквали с много различни аспекти на живота си, от любов до кариера и всичко между тях.

ВНИМАВАЙТЕ! Тези зодии са трудни за разбиране!

Изправени сте пред предизвикателства и сте направили промени, но понякога тези промени не са мигновени. Понякога трябва да изчакаме нещата да се проявят напълно или действително да сме готови да влезем в новата глава, която се открива пред нас.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес