Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стипич за ЦСКА: Динозавър, който в момента спи и се опитваме да го събудим

01 юли 2024, 19:52 часа
Реклама

Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич направи интересно изказване след края на контролата с Берое, която столичани спечелиха с 3:0. Специалистът сравни „червените“ с динозавър, който в момента спи и той и щабът му се опитват да го събудят.

Томислав Стипич бе доволен от показаното от играчите му по време на класическия успех над Берое, но призна, че все още има неща, които трябва да бъдат подобрени. Хърватинът също така за пореден път коментира ситуацията с новите футболисти в отбора и разкри какво се случва с договора на Иван Турицов, както и с евентуалното привличане на Иван Дюлгеров.

„Трябва да подобрим някои детайли, но съм оптимист“

ЦСКА

"За жалост е само приятелски мач, победата е добра за атмосферата, но не печелим точки. Щастлив съм, но това е просто тест. Нашата идея за игра е ясна. Трябва да подобрим някои малки детайли, но съм оптимист.

"Сега ни трябват само нови играчи. Клубът скоро ще даде яснота за неща, свързани с Дюлгеров. Скоро ще има новини и за бъдещето на Турицов“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: В ЦСКА май пак си "играйкат", напук на големите заявки

„Чувствам се фантастично, когато виждам подкрепата на феновете. Всеки ден се усеща колко голям е този клуб, колко души са тук, колко души имат емоции и искат да ги изкарат и да споделят тези чувства с успех. Това е голяма отговорност за нас. Надявам се, че ще успеем да ги зарадваме с нови попълнения“.

„Това е един метод и и начин да накарам футболистите да се чувстват отговорни, когато излизат с фланелката на ЦСКА. Да разберат колко голям е този клуб. Това е един динозавър, който спи в момента и се опитваме да го събудим“, заяви Томислав Стипич.

По-рано днес пък стана ясно, че трансферно разочарование на ЦСКА си е намерил нов отбор.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес