Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Водните знаци: Всичко, което трябва да знаете за Рак, Скорпион и Риби

03 юли 2024, 08:19 часа
Реклама

Ако някога сте в беда, обадете се на някой от водните знаци: Рак, Скорпион и Риби. И все пак водата тече дълбоко и тези емоционално проницателни признаци са почти психически в това да разберат кога имате ужасен, ужасен, недобър, много лош ден, колко „y“-та сте поставили в края на вашето „хей“ в груповия чат. Грижовен, съпричастен и възпитаващ, познаването на воден знак е да знаеш какво е чувството да бъдеш наистина видян и обгрижван. Напред се гмуркаме дълбоко - игра на думи непреднамерено - във вътрешния живот на водните знаци на зодиака:

Във вторнишките горещини: Кои зодии ще се къпят в пари?

Рак

Управлява се от: Луна, символ на емоционалната интуиция

Личностни черти: Символизиран от рака, под уединената черупка на Рака се крие пулсиращо сърце, което се задвижва от неговите емоции, интуитивен дух и преданост към любимите хора.

Какъв е Ракът на работа: Като се има предвид тяхната непоколебима природа, не би трябвало да е изненада, че този знак е лоялен, последователен служител, който няма да има нищо против да дойде в събота, за да замести приятел, който е отишъл с колата си до Гоа по прищявка.

Какъв е Ракът в любовта: Считайте този дълбоко емоционален знак за гушкащата се мечка на зодиака – да излизаш с човек означава да знаеш какво е чувството да си истински обичан и ценен, от обмислени пакети за грижа, докато се бориш с менструалните спазми, до внимателно слушане, докато разказваш какво се е объркало с твоята любов от четвърти клас.

Най-съвместим с: Риби и Скорпион могат да говорят свободно вашия любовен език, но изследването на нещата със земни знаци, като Телец или Дева, ще ви помогне да намерите безопасното пространство, за което жадувате.

Скорпион

Управляван от: Марс, планетата на действието, стремежа и силата

Личностни черти: Мъдър отвъд годините си и затворен по-здраво от Форт Нокс, този дълбоко потаен знак е проницателен в разгадаването на всичко, което ви мъчи – дори и да не са най-добрите в връщането на услугата.

Какъв е Скорпионът на работа: Често погрешно разбирани като бодливи и отбранителни, Скорпионите може да не са най-добрите екипни играчи, но са невероятно насочени да дават най-доброто от себе си и са скрито добри в откриването на предизвикателствата на работното място.

Истинско ходене по мъките ще е утрешният ден за тези зодии

Какъв е Скорпионът в любовта: По отношение на сърдечните въпроси махалото на Скорпиона може да се люлее от любовта да приемеш куршум до абсолютна незаинтересованост към мига на един удар на сърцето, така че ще искате да сте сигурни, че живеете правилно на тяхната вяра и доверие във вас. В края на краищата в ада няма ярост като презрян Скорпион.

Най-съвместим с: Този воден знак наистина се ободрява от други знаци, които могат да съвпадат с жаждата им за живот. Затворете ги в стая с Овен - също управляван от Марс, планетата на желанието и амбицията - и те ще подпалят света.

Риби

Управлява се от: Нептун, планетата на мечтите и въображението

Личностни черти: Символизиран от рибата, този мечтателен знак е емоционално чувствителен, романтичен и благословен със способността да продължава да се вплита във и извън реалността - кой може да ги вини, когато въображението им е фантазия?

Какъв е Рибите на работа: Силно креативното сърце на този знак означава, че те не се справят добре със стандартите за рязане на сладки. Вместо това те блестят, когато става въпрос за намиране на готови решения за ежедневните предизвикателства.

Каква е една Риба в любовта: Ако Риби ви дадат сърцето си, всички са вътре. Може би си мислите, че това е рутинна първа среща, но мислено те избират сватбения порцелан и превъртат имената на бебета в приложение под масата.

Най-съвместим с: Те може да не са стъпили и на двата крака в реалността, но никой не може да вини Риби, когато става въпрос за щедрост на духа - което е, което ги привлича към земни знаци, като Козирог и Дева, които могат да обслужват емоционалните им нужди, докато служейки като заземяваща сила, когато е необходимо.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес