Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аржентина – Еквадор: Кога и къде да гледаме 1/4-финала на Копа Америка?

04 юли 2024, 14:00 часа
Реклама

Националните отбори на Аржентина и Еквадор излизат един срещу друг в четвъртфинален сблъсък на тазгодишното издание на Копа Америка. Двубоят ще се състои в ранните часове в петък, като ще се играе на стадион „NRG Стейдиъм“ в Хюстън.

Аржентина – Еквадор: Начален час и ТВ

Аржентина стигна до 1/4-финалите на Копа Америка, след като спечели убедително група „А“ на надпреварата. „Гаучосите“ завършиха с пълен актив от 9 точки от 3 мача. Втори в групата завърши състава на Канада.

Еквадор пък се класира за елиминациите на турнира като втори в група „В“. Тимът събра 4 точки и остана на цели пет пред лидера Венецуела. Еквадорците също така имаха късмет, тъй като със същия актив от 4 точки е и отборът на Мексико, но с по-лоши показатели.

Национален отбор по футбол на Еквадор Национален отбор по футбол на Италия

В колко часа започва Аржентина – Еквадор?

Двубоят от 1/4-финалите на Копа Америка между Аржентина и Еквадор ще се играе в ранните часове на петъчния ден. Срещата стартира в 04:00 часа българско време.

Коя телевизия ще предава Аржентина – Еквадор? 

Мачът между Аржентина и Еквадор ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който ще излъчи срещата е Макс спорт 3. Очаквайте репортаж от двубоя в спортната секция на Actualno.com.

ВИЖТЕ: Пълна ТВ програма за Копа Америка.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес