Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Шанг Джунченг: Кога и къде да гледаме Гришо на Уимбълдън?

03 юли 2024, 07:05 часа
Реклама

Първата ракета на България Григор Димитров ще продължи участието си на Уимбълдън срещу номер 91 в световната ранглиста Шанг Джунченг. Хасковлията стартира превъзходно най-стария и престижен турнир и даде сериозна заявка за достигане поне до 1/4-финалите на надпреварата.

Димитров - Джунченг на Уимбълдън: Начален час и ТВ

Шанг си осигури двубой с нашия представител след победа с 3:0 сета над Кристиан Гарин (7:5, 6:4, 6:4 в отделните части за два часа и пет минути игра). Гришо пък сгази Душан Лайович. Очаква се българинът да постигне нов категоричен успех, но дори и да го направи, никак няма да му лесно впоследствие, защото изтегли късата клечка при жребия.

ОЩЕ: Преди Уимбълдън: Григор Димитров тренира със световната номер 3 (СНИМКИ)

В колко часа започва вторият мач на Гришо на Уимбълдън

Победителят от този мач ще срещне в третия кръг или Гаел Монфис, или Станислас Вавринка. Григор Димитров ще изиграе третия в програмата мач на корт номер 3. Това означава, че срещата му ще започне не преди 17:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата Григор Димитро-Шанг Джунченг

Мачовете на този турнир от Големия шлем ще бъдат предавани пряко от Eurosport. Не е сигурно дали първите мачове на Гришо ще бъдат излъчвани по Eurosport 1 или по Eurosport 2. Eurosport Player обаче предава всеки един двубой, като ще може да ги следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Каква сума може да спечели Григор Димитров от Уимбълдън?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес