Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров на Уимбълдън: Кога и къде да гледаме отложения мач на Гришо?

04 юли 2024, 06:00 часа •
Реклама

Водещият тенисист на България Григор Димитров излиза днес на кортовете на Уимбълдън, за да изиграе отложения си мач от втория кръг на надпреварата в Лондон. Българинът се изправя срещу 19-годишния китаец Шанг Джунченг, който е под номер 91 в световната ранглиста.

Григор Димитров - Шанг Джунченг: ТВ и начален час

Двубоят на Григор Димитров и Джунченг бе отложен в сряда, след като имаше дъждове, а освен това на корта се игра и дълъг 5-сетов мач. Така организаторите взеха решение да отложат мача за четвъртък (4 юли), като го преместят и на друг корт - номер 12.

Григор Димитров

В колко часа започва вторият мач на Гришо на Уимбълдън

Програмата на корт номер 12 в четвъртък започва в 13:00 часа българско време с мач при жените между китайката Яфан Уанг и 12-ата в света американка Мадисън Кийс. Мачът на Григор е веднага след тях, което означава, ча срещата ще започне около 14:30 часа.

Коя телевизия излъчва мачовете от Уимбълдън

Телевизията, която държи правата за излъчване на Уимбълдън, е Евроспорт. Мачът на Григор Димитров евентуално може да бъде излъчван по един от каналите Eurosport 1 и Eurosport 2. Можете да следите развоя на мача Григор Димитров - Шанг Джунченг НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес