Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Гаел Монфис: Кога и къде да гледаме мача на Уимбълдън?

05 юли 2024, 16:08 часа
Реклама

Тенис звездата на България Григор Димитров излиза днес срещу французина Гаел Монфис в мач от третия кръг на Уимбълдън. Българинът ще играе във втори пореден ден, след като в четвъртък трябваше да се бори 5 сета, за да надвие китайски тинейджър.

Григор Димитров - Гаел Монфис на Уимбълдън: Начален час и ТВ

Григор Димитров сътвори едва втория обрат в кариерата си от 0-2 сета, но сега бързо трябва да събере сили за следващия си опонент, който един от най-атлетичните тенисисти в АТП тура. Монфис успя да победи в три сета друг ветеран - Стан Вавринка.

Григор Димитров

В колко часа започва срещата

Григор Димитров и Гаел Монфис имат пет мача помежду си, като в четири от случаите победата е за французина. Последният им мач обаче е от далечната 2018 година. Двамата не са се срещали на трева до момента. Двубоят между Гришо и Монфис е втори но Корт 1, като се очаква да започне след 16:30 часа.

Коя телевизия излъчва мачовете от Уимбълдън

Телевизията, която излъчва мачовете от Уимбълдън, е Евроспорт. Двубоят на Григор и Монфис потенциално може да бъде предаван по Eurosport 1 или Eurosport 2. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Димитров - Монфис НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес