Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите имитации на Владимир Михайлов в "Като две капки вода" (ВИДЕО)

22 май 2023, 16:48 часа

Шоуто "Като две капки вода" приключи със заслужен триумф на Владимир Михайлов. Той спечели победата в 11-ия сезон на предаването за имитации и не просто показа колко е талантлив, а се сдоби със стотици хиляди нови и верни фенове.

Като едно от малкото предавания у нас, в които се залага на положителните емоции, липсват интриги, клюки, сплетни и всякаки други "рейтингови" похвати, "Като две капки вода" вече години наред държи интереса на телевизионните зрители с предизвикателствата към различни популярни личности да излязат от собствената си кожа и да влязат в чужди образи.

Участието на Владимир Михайлов обаче ще "държи влага" още дълго време, тъй като се оказа, че той не просто е талантлив певец, не просто е талантлив актьор, а е някаква нечовешка комбинация между двете, която никой не може да победи.

Предлагаме ви заедно да чуем, видим и да преживеем отново някои от най-добрите му имитации през сезона, с уговорката, че трудно решихме кои точно да не поместим в този материал.

Още с първото си изпълнение и имитацията на Дони Владо загатна, че е сериозен играч:

Бутонът на късмета му даде труден образ за втората вечер на "Като две капки вода" - Мадона, но той се справи феноменално:

Следващият му силен образ беше на Psy:

Последва имитацията му на Фреди Меркюри, която разплака половината зрители, а другата половина просто умело успяваха да удържат сълзите си:

Лили Иванова? За Владимир Михайлов няма никакъв проблем:

В дует Владо също е супер силен. Да си го припомним като Любо Киров:

Една от най-бруталните имитации - Долорес О'Риърдън от The Cranberries:

Владимир Михайлов направи и страхотен двоен образ - Ед Шийрън и Андреа Бочели:

А на финала Владо беше Васил Найденов:

ОЩЕ: Историята на Владимир Михайлов от "Като две капки вода": актьор, певец и гангстер

Неда Ковачева
Неда Ковачева Отговорен редактор
Новините днес