Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Чакахме го толкова дълго": Искра Донова за майчинството и движението като начин на живот (ВИДЕО)

22 юли 2024, 14:23 часа

През февруари актрисата Искра Донова стана майка за първи път. Малкото момченце се казва Йоан и е кръстено на бащата на актрисата Иван. "Ние спазваме традициите. Искахме да бъде кръстен на някой от нашите родители" - сподели актрисата в интервю за предаването "На кафе" по NOVA. Тя разкри, че след раждането определено се чувства благословена, и разказа за майчинството.

Още: Актьорът Галин Найденов ще става баща (ВИДЕО)

Движението е начин на живот

"Това е огромна отговорност, за която ти си мислиш, че си подготвен, но не си и се учим всеки ден с малкия. Доста леко вървят нещата с него" - сподели Искра за своята рожба. "Това е най-смисленото нещо в живота ми, което съм правила" – призна за майчинството актрисата. След раждането за себе си открива, че е изключително издръжлива. "Това постоянство, което трябва да имаш в майчинството, и този безкраен купон, който това дете заслужава, наистина коства адски нерви и обикновено са на гърба на майката".

Снимка: Iskra Donova/Instagram

Още: Искра Донова организира звездна погача на бебето си (СНИМКА)

Въпреки че в момента се е посветила изцяло на главната роля като майка, относно грижите за детето Искра обмисля след месец да потърси детегледачка. Тя разкри, че на този етап няма как да се върне на театралната сцена, но има възможност за краткосрочни снимки. "Не искам да мисля за работа. Толкова дълго го чакахме."

"Явно създавам усещане у хората, че редовно тренирам и спазвам режими. За мен спортът и изобщо движението винаги са били начин на живот. Не съм свалила още килограмите, не спазвам режим, нямам нерви за такъв" - написа актрисата към скорошно видео в социалните мрежи, на което показва как тренира заедно с бебето. "Когато мога, взимам малкия с мен, защото искам да знае, че спортът е удоволствие и трябва да е част от ежедневието ни, а не за малко да отидем, за да се тагнем или да направим плочки за лятото" - добави актрисата. Тя призна, че се старае да изглежда добре, но подчерта и по-значимото: "Много по-важно е да се чувствам добре."

Още: Андрей Арнаудов ще става баща за втори път

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес