Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любима участничка в "Игри на волята" плува с акули (ВИДЕО)

22 юли 2024, 15:46 часа

Приключения, движение, адреналин - такъв е животът на Михаела Тодорова, която е позната на зрителите с участието си в риалити формата "Игри на волята" 4. Екстремното е в кръвта ѝ от малка се впуска в различни спортове. Михаела, която в момента подготвя и част от дамите, които ще видим в новия сезон на предаването, непрекъснато се предизвиква и опитвва нови и различни дейности.

А последното ѝ преживяване е изключително необикновено и изпълнено с много емоции и адреналин. В рубриката "Предизвиквам те" на NOVANEWS Михаела разказа за гмуркането на един дъх в океани сред големи риби и акули. "Когато го правиш с правилните хора, месни, които знаят какво правят, когато не застрашаваш и не притесняваш животните няма причина да те нападнат.  Всяко едно екстремно хоби занимание е безопасно, когато си подготвен и си взел всички необходими мерки" - сподели Михаела. 

Още: "Игри на волята" посреща 5 племена на 3 чисто нови арени (ВИДЕО)

Мотивацията

Михаела непрекъсното си поставя нови цели, а това, което я мотивира да се бори, за да ги постигне, са нейните клиенти. Като треньор и инструктор тя работи с хора, които са просто любители на спорта и идват в залата, за да разпуснат, но тренира и с момичета, които подготвя за "Игри на волята". "Там пък мотивацията е да изкарам най-доброто от тях, да покажат те какво могат. Когато виждам прогреса в хората, когато виждам колко са щастливи те от постигнатото - това ме кара да продължавам да го правя и това ме мотивира" - разказа Михаела. 

Още: Новият сезон на "Игри на волята": Първи СНИМКИ на участниците и арената

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес