Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стана ясно защо дъщерята на Анджелина Джоли иска да се отърве от фамилията на Брад Пит

22 юли 2024, 16:25 часа

Адвокатът на Шайло Джоли-Пит обясни защо клиентката ѝ е решила да се откаже от фамилията на баща си. Причината са "болезнени събития", случили се в миналото.

Припомняме, че Шайло заяви по официален път своето решение и го направи в първия възможен момент - когато навърши пълнолетие и придоби право да смени името си. Според адвоката ѝ законът в Калифорния изисква, когато човек иска да смени името си, да бъде публикувана специална информация в медиите, чрез която да бъде заявено това желание. "Шайло не е публикувала "обява" или "реклама", както бе разпространено в медиите. Всякакви спекулации по темата са напълно неверни.", казва още адвокатът пред изданието "PageSix".

Още: Да, това е дъщерята на Брад Пит и Анджелина. И да - тя танцува толкова добре! (ВИДЕО)

Какви са въпросните "болезнени моменти"

Снимка: Getty Images

Най-вероятно става дума за дългия и неприятен развод между Анджелина Джоли и Пит, след като актьорът беше обвинен от близките си, че по време на полет е извършил насилие над съпругата и децата си. По време на процеса се намесиха дори ФБР и Закрила на детето. След това Брад Пит бе обвинен и в злоупотреба с алкохол, за която той в крайна сметка призна.

Така или иначе, децата на Анджелина и Брад все повече се отдалечават от баща си и това със сигурност му носи много тъга. Макар и да е зает с новия си филм за Формула 1 и връзката си с Инес де Рамон, Пит със сигурност страда от отношението на децата му към него.

Още: Твърди правила: Дъщерята на Анджелина Джоли се среща само с одобрени от майка й момчета

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес