Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Шотландия - Швейцария: Кога и къде да гледаме мача от група A на Eвропейското първенство по футбол 2024? (ВИДЕО)

19 юни 2024, 20:17 часа
Реклама

Отборите на Шотландия и Швейцария излизат тази вечер един срещу друг в мач от втория кръг на груповата фаза на Европейското първенство 2024. Двубоят ще се изиграе на стадион "Райненергищадион" в Кьолн и ще бъде ръководен от словашкия рефер Иван Кружлиак.

ОБНОВЕНА: Шедьовър не стигна на Швейцария срещу Шотландия, която показа другото си лице (ВИДЕО)

Шотландия - Швейцария на Евро 2024: Начален час и ТВ

Швейцария започна кампанията си с победа над Унгария в двубой, в който селекционерът Мурат Якин надлъга тактически опонента си. Треньорът изненада и с включването на нападателя от Първа лига Квадво Дуа, който му се отблагодари с гол, а Лудогорец пак удари шестица от тотото. Сега асът на разградчани и компания могат да затвърдят доброто представяне.

Квадво Дуа

В колко часа започва мачът от група А

Шотландия пък започна кошмарно след тежка загуба от Германия с 1:5. "Гайдарите" играха с високо изнесена отбрана и веднага бяха наказани от звездите на Бундестима. Една птичка от Ливърпул пролет не прави, но Шотландия все пак ще опита да изненада Швейцария от 22:00 часа.

Коя телевизия ще излъчи сблъсъка Шотландия - Швейцария

Двубоят между Шотландия и Швейцария ще бъде излъчен пряко в българския телевизионен ефир. Телевизиите, които ще дават мача, са DIEMA и DIEMA SPORT 3. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите Шотландия - Швейцария НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ВИЖТЕ пълна ТВ програма за Европейското първенство по футбол 2024 в Германия

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес