Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии, които се страхуват от брака

06 октомври 2021, 19:20 часа

Бяла рокля, златни брачни халки, олтар, украсен с цветя - това не е красива мечта за всеки, чието осъществяване се преследва. Защото има 4-ма представители на зодиака, които настръхват само при споменаването на думата „сватба“.

Не вярвате ли? Четете...

1. Водолей

За него всяко ограничение е синоним на златна клетка и тежка верига по случай, че не трябва да може да излети отново. Само пускането на корени, закупуването на недвижими имоти, съвместният живот с партньор му звучи твърде сериозно. Всъщност думата „връзка“ едва ли им минава през ума. Водолеите ще избягват брака възможно най-дълго и дори ще изберат да живеят сами, когато натискът върху брака стане твърде силен. Но това е тяхната природа и те просто обичат своята свобода. 

2. Стрелец

Стрелецът не обича да се обвързва сериозно. През цялото време той е убеден, че го очаква нещо по-голямо, по-красиво и по-силно. Всяка от връзките му в началото е единствената истинска любов, която само след няколко месеца се превръща в „чакаща“ връзка. Стрелецът напуска тайно "портата" през цялото време, за да може да прескочи до човека, който ще му направи по-голямо впечатление. Затова той ще отложи брака за неопределено време, като убеди партньора си, че животът към настоящия момент и без сериозно обвързване е чудесно решение. И така ще отлага месеци, дори години.

3. Близнаци

Хората Близнаци не могат да си представят стабилно положение, от което вече няма да имат път за бягство. Не искат да си го помислят дори и за секунда. Те биха искали да бъдат постоянно в движение, без ограничения, с възможност да пропуснат всичко важно, за да отидат в планината този уикенд, да пътуват на автостоп по целия свят или да живеят в... Исландия например! За тях сватбата е синоним на основание и доживотно пенсиониране, когато мечтите им вече не са реалистични. 

4. Лъв

Последната зодия от този квартет, която трудно може да "мине под венчилото". Те са царете на зодиака, обичат светлините на прожекторите, партитата, светските събирания, червения килим...И на практика за това живеят. Те са властни господари на самите себе си, но...и на всички около тях. Е как можете да си представите семеен лъв, стоящ кротко в къщата си, отдал се напълно на семейния живот? Трудно, наистина много трудно може да се случи това. Това обаче не означава в никакъв случай, че lyvy не може да бъде прекрасен съпруг/съпруга.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес