Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новата звезда на ЦСКА се възхити от Томаш: Той е брилянтен!

25 септември 2024, 22:25 часа • 491 прочитания

Новата звезда на ЦСКА Лиъм Купър се възхити от треньора на тима Александър Томаш и методите му на работа. Шотландският централен защитник заяви пред колегите от „Диема“, че младият специалист е „брилянтен“ и няма търпение да играе под негово ръководство.

Както е известно, Лиъм Купър все още не е дебютирал за ЦСКА. Очаква се документите му да бъдат готови до края на седмицата и той да бъде картотекиран за предстоящото дерби с Черно море.

Лиъм Купър няма търпение да дебютира за ЦСКА

ЦСКА

„Започнах да свиквам. Жена ми вече е тук и харесва града. Момчетата са страхотни и треньорите са брилянтни. Първите месеци в България минават отлично. Страната е прекрасна, много хубаво място, от което може да се научи много. Храната е страхотна. Първенството е конкурентно и за това говорят последните два кръга. Различни стадиони, сценарии и развръзки на мачовете“.

„Ще е хубав тест за мен да играя тук, но съм уверен, че ще мога да помогна на отбора да печели мачове. Здрав съм и съм готов за игра. В последните седмици се готвя индивидуално. Нямам търпение да започна да играя, за да помогна на клуба да е успешен. Запознах се и с изискванията на треньора. Все още сме далече от това, което иска да бъдем. Харесвам го, защото иска да сме солидни и да играем по правилния начин“.

„Защо ЦСКА да не е в челните позиции?“

Александър Томаш

„Всички приемаме неговите идеи и целта е да станем по-добри. Това е процес, който отнема време, но целта е ясна – да печелим всеки мач. Томаш е брилянтен. Има страхотна визия върху играта и ми помага много. Нямам търпение да започна да работя под негово ръководство. Искаме да печелим всеки мач, да издигнем ЦСКА на върха. Феновете са невероятни, гледах видеа и съм впечатлен“.

„Защо ЦСКА да не бъде в челните позиции? Във футбола всичко е възможно и зависи от нас. Назад сме с точките, но е част от играта. Трябва да използваме лошия старт като мотивация. Целта е да се подобряваме, ще следваме треньорите и всяка победа ще ни носи повече самочувствие“, заяви Лиъм Купър.

По-рано днес стана ясно, че Александър Томаш ще може да разчита на важен играч за мача с Черно море.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес