Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които лъжат най-често

17 февруари 2021, 22:10 часа
Реклама

От време на време на всеки се случва да използва дребна лъжа, за да се измъкне от непредвидена ситуация. Но има хора, за които изкривяването на истината е ежедневие. Някои зодии лъжат толкова умело, че дори губят представа за това кое е истина и кое не. Разбира се, не трябва да забравяме, че казването на истината е личен избор и зависи най-вече от убежденията на отделния човек. На тези 3 зодии обаче им се случва най-често да лъжат в ежедневието си:

3. Телец

Представителите на зодия Телец обичат да са в центъра на вниманието. За този земен знак е важно да бъде най-популярната личност в приятелския си кръг. Телците много държат на това хората да ги харесват. Те постигат този ефект с богат набор от комплименти. За да постигне пълно омайване на аудиторията си, Телецът е склонен да изрече някоя и друга лъжа. Когато шмекерува обаче, той рядко има лоши намерения. За тази зодия просто няма по-хубаво чувство от това да бъде обичана и да буди възхищение у околните. Дребните лъжи за нея са оправдано средство за постигане на тази цел.

2. Близнаци

Тази зодия обожава да говори, но това не означава, че трябва да вярвате на всяка изречена от нея дума. Защо? Сред основните черти на Близнаците е, че те винаги опитват да наложат мнението си на всяка цена. За да убедят другите в правотата си, те са способни са украсяват и извъртат историите си по всевъзможни начини. Лъжите им са толкова умели, че рядко биват разкрити. Дори това да стане, Близнаците веднага започват да омаловажават казаното по-рано от тях или опитват да сменят темата. Трябва да внимават всичко да е с мярка, за да не се изгубят в собствените си измислици.

1. Лъв

Лъвовете са на първо място сред зодиите, които си позволяват да лъжат често. Този огнен знак е много умел в представянето на изкривената истина. За да бъде в центъра на вниманието, той често разказва измислени истории. С тях иска да предизвика обожанието на околните. Лъвовете лъжат често и когато не са спазили своите обещания. Докато се оправдават с измислените си неотложни ангажименти, те винаги са много мили, спокойни и уверени в своята версия. Затова много често лъжите им остават незабелязани. Някои представители на зодия Лъв изопачават истината толкова често, че самите те започват да забравят дали историите им са истински или не. В паметта им техните лъжи могат да се превърнат в реалност и да им изиграят лоша шега. Те обаче не страдат от гузна съвест, ако не ги хванеш. Зодия Лъв е просто неуловима.

Още: Как лъже всяка една зодия

Адриана Пейчева
Адриана Пейчева Отговорен редактор
Новините днес