Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА няма да спира с трансферите, алжирец е все по-близо до "Армията"

14 август 2023, 13:40 часа • 1058 прочитания

Ръководството на ЦСКА няма намерение да приключва със селекцията за този сезон. Трансферният прозорец в България затваря на 7 септември, а дотогава "червените" ще направят всичко възможно да парафират с още попълнения, за да увеличат дълбочината и класата в състава си. Едно от тях може да бъде алжирският централен защитник Хусин Бенаяда, за когото се очаква развитие през тази седмица.

Ще пристигне ли алжирецът на "Армията"

Според профила Wydad Time в Twitter 31-годишният футболист ще премине в българския тим. Първоначално се твърдеше, че той ще дойде под наем на "Армията" от мароканския Уидад, но според последните информации Бенаяда вече е прекратил договора си по взаимно съгласие.

ОЩЕ: "Срам и позор": Феновете на ЦСКА са бесни, чупят и драскат на "Армията" (СНИМКИ)

Това означава, че ЦСКА може да вземе бранителя, без да плаща трансферна сума за него, предава "Тема спорт". Според авторитетния френско-алжирски журналист от L’Equipe Набил Джелит защитникът е силно желан и от белгийския Кортрайк. В контакт с агента на Хусин Бенаяда са и клубове от Франция и Персийския залив. 

Трансфери в последния момент - традиция за ЦСКА

Напоследък се превърна в традиция "армейците" да договарят играчи буквално в последния момент - в началото на септември. Преди година това бяха арменецът Жираир Шагоян, колумбиецът Марселино Кареасо и Симеон Александров, който дойде от Септември. През 2021-ва в началото на септември подписаха Карол Метс и Калоян Кръстев. До момента на "Армията" акостираха шест попълнения - Матиас Фаетон, Браян Кордоба, Данило Асприля, Сейни Санянг, Майкъл Естрада и вратарят Марин Орлинов.

ОЩЕ: След дъжд качулка: ЦСКА с нов лагер, ще акцентира на един елемент от играта

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес