Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Капитанска грешка закопа Черно море срещу Славия, Илиан Илиев побесня (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 21:57 часа • 1712 прочитания

Славия най-накрая победи и прекъсна серия от шест мача без успех. На стадион "Александър Шаламанов" в столичния квартал "Овча Купел" "белите" надвиха Черно море с минималното 1:0 в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Карл Фабиен в 77-ата минута, който се възползва от грешка на капитана на "моряците" Васил Панайотов.

Ситуацията вбеси емоционалния Илиан Илиев, чийто тим остана с 19 точки на третото място. Отборът на Златомир Загорчич пък е 11-и във временното класиране с 11 пункта.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Арда за пръв път не победи у дома: Красиви голове белязаха мача с Берое (ВИДЕО)

Славия най-накрая победи! И то Черно море

В началото на срещата двата отбора си размениха по едно положение. До средата на полувремето домакините бяха по-активни, но не се стигна до опасна ситуация. В 23-тата минута Чунг Нгуен До проби отдясно и намери Цветелин Чунчуков, който преодоля Пламен Илиев. Главният съдия Валентин Железов обаче счете, че централният нападател си е помогнал с ръка при овладяването, и отмени гола.

Васил Панайотов

Карл Фабиен е героят за "белите"

До почивката битката властваше на терена. През втората част Фабиен и Стоянов пробваха късмета си, ала без успех. Така се стигна до 77-ата минута, в която Панайотов допусна груба грешка заради липса на комуникация със съотборниците си и много лесно позволи на Галин Иванов да открадне топката.

Илиан Илиев побесня!

Опитният халф подаде към Карл Фабиен. Атакуващият състезател на Славия имаше достатъчно свободно пространство и време, за да стреля и открие резултата. Миг по-късно капитанът на "моряците" бе заменен от Асен Дончев, а Илиан Илиев побесня на резервната скамейка. До края на мача Росен Стефанов пропусна с глава да изравни.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: ЦСКА 1948 с трети мач без победа: Крумовград не се даде на "червените" (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес