Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Кошмарът свърши!": Пол Погба се завръща

05 октомври 2024, 00:35 часа • 804 прочитания

Пол Погба се завръща! Световният шампион с Франция от 2018 година ще може да излезе на терена отново през март 2025 година, защото Спортният арбитражен съд (КАС) намали наказанието му. Халфът трябваше да отсъства 4 години, но се промени на 18 месеца.

Пол Погба обратно в играта!

Новината съобщи телевизионният канал "Скай Спортс". На 29 февруари полузащитникът на Ювентус Погба беше дисквалифициран за четири години заради нарушаване на антидопинговите правила с две положителни проби. Решението на КАС е взето, тъй като според доклада въпросното забранено вещество има влияние единствено върху жени.

Пол Погба

„Кошмарът най-накрая свърши!"

„Кошмарът най-накрая свърши. След решението на Спортния арбитражен съд, нямам търпение да дойде деня, в който мога отново да следвам мечтите си. Винаги съм твърдял, че никога не съм нарушил съзнателно правилата на Световната антидопингова агенция, когато съм приемал хранителна добавка, предписана ми от лекар, и по никакъв начин не е повлияло или подобрило представянето ми.

Искам да благодаря на Спортния арбитражен съд, който изслуша моето обяснение. Това беше изключително мъчителен период в живота ми, в който всичко беше отложено. Благодаря ви отново за цялата любов и подкрепа“, заяви Пол Погба, който пусна снимка в Инстаграм на своите футболни обувки с флага на Франция, добавяйки и пясъчен часовник. 

ОЩЕ: Погба изправя брат си пред съда, в кюпа са и приятели от детството му

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес