Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Със страх трудно ще бием!": Илиан Илиев призна, че е много изнервен, но показа класа (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 22:19 часа • 1211 прочитания

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде своето мнение след загубата на "моряците" от Славия в двубой от 11-ия кръг на Първа лига. Специалистът не скри, че е много ядосан, но не навлезе в персонални оценки. Наставникът на варненци отличи липсата на агресия и желание у своите възпитаници.

Изнервен, но се сдържа: Илиев след загубата от Славия

„Много съм изнервен, един мач, който беше равностоен, да го загубим по този начин… Поздравявам Славия, бориха се момчетата. Не бяхме в мача, със страх трудно можеш да победиш на чужд терен“, започна Илиев след поражението на Черно море от Славия.

Черно море

"Моряците" трябва да променят отношението си

„Усещаше се, че Славия има някакъв респект от нас, не се възползвахме. Точно в момента, в който започнахме да доминираме, Славия се прибра, от едно недоглеждане допуснахме гол. Недоволен съм от много хора. Ако искаме да сме близо до класирането и до представянето от миналата година, трябва изключително да променим отношението си. Поздравявам Заги (б.р. – Златомир Загорчич), имаха нужда от тази победа, ние им помогнахме да я постигнат“, смята специалистът.

„Самочувствието говори за разликата между това да си домакин и да си гост, нямаше атмосфера да се чувстваме гости, това говори и за класа. Изглеждахме добре срещу ЦСКА и Спартак Варна, в последния мач не бяхме на познатото ниво“, завърши Илиан Илиев.

ОЩЕ ОТ ПЪРВА ЛИГА: Арда за пръв път не победи у дома: Красиви голове белязаха мача с Берое (ВИДЕО)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес