Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Задължителната победа" се изплъзна на Арда: Тунчев разочарован от играта на кърджалии

04 октомври 2024, 20:25 часа • 545 прочитания

Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев не скри недоволството си от равенството на своя тим с 1:1 срещу Берое. 43-годишният специалист каза, че през първото полувреме не е можел да познае своя отбор и никой от възпитаниците му не се е отличил над останалите с добро представяне. След края на срещата той отбеляза, че този мач е влизал в графата на задължителните победи.

"Първото полувреме не можех да позная собствения си отбор. Играехме много бавно и статично, а Берое, с агресивния си натиск, ни принуди да губим топката. Принудителната смяна на Илкер Будинов беше необходима, и трябваше да включим Милен Стоев в играта", заяви Тунчев.

ОЩЕ: Арда за пръв път не победи у дома: Красиви голове белязаха мача с Берое (ВИДЕО)

"В такива моменти е много важно да се взимат поуки. Надявам се да не повтаряме същите грешки. Хубаво е да не губиш мачове, но този мач влизаше в графа задължителни и беше резонно да спечелим", каза още той.

В момента Арда заема шестата позиция в класирането на Първа лига с актив от 15 точки. Следващата среща на кърджалии ще е с ЦСКА 1948 на 21 октомври. В последния кръг тимът падна с 1:2 от Левски на "Герена".

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес