Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съпруга на милионер изтормози жена в Instagram, за да вземе името на акаунта й

14 май 2024, 15:42 часа
Реклама

Наскоро омъжена жена за богат наследник е критикувана за тормоз над потребител на Instagram да смени името си, пише The Sun.

Катрин Асплънд, с фамилия Дрискол преди да се омъжи, сключва брак със сина на известно семейство милиардери от Пенсилвания и иска новото й фамилно име да се появи в профила й в Instagram. Оказва се обаче, че има повече от една Катрин Асплунд. Наскоро омъжената Катрин предлага на другата жена с тази фамилия да купи потребителското й име.

Дублиране на фамилии

Жената със същата фамилия споделя абсурдната размяна в социалните мрежи. „Чудех се дали мога да купя вашето потребителско име. Току-що се ожених и това е новото ми име!“ пише наскоро омъжената Асплунд до Кейт, жената, чийто акаунт е обект на интерес. Тя й отговаря: „Здрасти, поздравления! Това е и моето име.“ 

Още: Спират Threads в Турция временно

Тогава младоженката поставя под съмнение легитимността на Кейт, като казва, че не вярва, че има друго семейство Асплунд в Америка. „Съобщих за теб в Instagram и те всъщност могат да ми кажат истинското ти име. Наистина се надявам, че не те познавам, защото това ще бъде наистина неудобно за теб“, пише Асплунд. „Моля да промениш потребителското си име, защото се преструваш на човек, който не си. Което е незаконно.“

„Бях готова да ѝ дам потребителското си име“, казва потърпевшата от ситуацията с дублираните имена. „Просто не исках да го продавам, защото това щеше да ми забрани достъпа до Instagram. След като ѝ отговорих, съобщенията ѝ станаха злобни, така че си казах, че това не си струва“, споделя още потребителката.

Още: 34 години затвор за саудитска студентка, имала акаунт в Twitter

Виктория Кунева
Виктория Кунева Отговорен редактор
Новините днес