Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Vivacom излъчва Уимбълдън в 4K качество в EON

05 юли 2024, 18:52 часа
Реклама

Vivacom предлага на всички фенове на тениса да гледат най-престижния тенис турнир Уимбълдън в 4К качество в EON. Само до 14 юли клиентите на EON могат да проследят всички мачове от турнира и експертните анализи преди и след тях в кристално 4К качество по канал Eurosport 4K.

Още: Учебник на брайл прави английския език по-достъпен за незрящите в България

Освен цялостното покритие на Уимбълдън, абонатите на EON ще могат да се възползват и от специалния спортен режим на платформата – EON Sports Мode, който ще осигури статистики за финалите в реално време – часове, двойни грешки, спечелени точки за пробив и много други. Спортните данни дават възможност на най-запалените почитатели на този спорт да проследят сетовете точка по точка, както и да видят история на предишни срещи и общото класиране в надпреварата.

Още: Vivacom представя новите Unlimited планове: двойно по-високи скорости и включени роуминг MB извън ЕС

Уимбълдън е единственият турнир от Големия шлем, който се играе на тревна настилка. Той е най-старата и престижна тенис надпревара в света и се организира за 137-ми път, а рекордьор е Роджър Федерер със своите 8 титли. Българските участници на турнира са Григор Димитров и Виктория Томова, която за съжаление отпадна след първата си среща срещу китайската опонентка Синю Уанг.

Още: Забавни уроци по английски с Disney English в EON Видеотека

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес