Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пейлин призова за ответен удар: Да бомбардираме Чехия!

23 април 2013, 17:15 часа

Скандално известната републиканка Сара Пейлин призова САЩ да бомбардират Чехия в отговор на атентата по време на Бостънския маратон. Бившият губернатор на Аляска призова и за ядрен удар по ислямския свят, пише „Панорама”.

Реклама

Пейлин посочи, че въпреки че федералните агенти все още не са приключили разследването на атентата, „времето за активни ответни действия вече е настъпило”.

„Ние още нищо не знаем за заподозрените, но сме уверени, че те са мюсюлмани от Чехия”, каза Пейлин по време на токшоу на телевизия „Фокс нюз”.

„Аз, както и обикновените американци, винаги съм готова да отида там, откъдето са дошли тези хора и да им дам урок. Нека не се спираме с Чехия и да отидем във всички арабски страни. Те трябва да знаят, че не могат да идват безнаказано и да организират взривове. Нека им изпратим няколко ракети в Исламабад. Нека Прага изгори, нека и Техеран гори в ада”, заяви американският политик.

Водещите на шоуто обясниха на Пейлин, че братя Царнаеви, които са заподозрени за атентата в Бостън, не са чехи, а чеченци. Но Сара Пейлин невъзмутимо отговори: „Каква е разликата? Нима Чехия не е част от Русия?”.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес