Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров - Душан Лайович: Кога и къде да гледаме старта на Гришо на Уимбълдън?

01 юли 2024, 08:58 часа

Първата ракета на България Григор Димитров ще стартира участието си на Уимбълдън срещу номер 56 в световната ранглиста Душан Лайович. Хасковлията има надежди за достойно представяне на най-стария и престижен турнир, но първо ще трябва да се справи със съпротивата на 33-годишния сърбин.

Реклама

ОБНОВЕНА: Григор Димитров сгази сърбин и тръгна с чиста победа на Уимбълдън (ВИДЕО)

Димитров - Лайович на Уимбълдън: Начален час и ТВ

Това ще бъде първи дуел между Димитров и Лайович на трева. Иначе до момента са имали три сблъсъка помежду си. Гришо е с положителен баланс срещу днешния си съперник от 2:1 победи. Дори и да го преодолее обаче на българина никак няма да му лесно, защото изтегли късата клечка при жребия.

ОЩЕ: Преди Уимбълдън: Григор Димитров тренира със световната номер 3 (СНИМКИ)

В колко часа започва първият мач на Гришо на Уимбълдън

В събота стана ясна и официална програма от организаторите. Григор Димитров ще е един от първите, които ще видим в действие на турнира от Големия шлем. Той ще открие програмата на корт номер 2. Това означава, че срещата му ще започне в 13:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи срещата Григор Димитров - Душан Лайович

Мачовете на този турнир от Големия шлем ще бъдат предавани пряко от Eurosport. Не е сигурно дали първите мачове на Гришо ще бъдат излъчвани по Eurosport 1 или по Eurosport 2. Eurosport Player обаче предава всеки един двубой, като ще може да ги следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

ОЩЕ: Каква сума може да спечели Григор Димитров от Уимбълдън?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес