Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

По-големи от парите: Тери, който избра да бъде спасител (ВИДЕО)

01 юли 2024, 16:00 часа

Изисква се някаква особена сила, за да се посветиш на спасението. Да влагаш още и още от самия себе си, за да може беззащитните да са щастливи. Точно това прави Тери Кайл, който идва от Австралия, но избира България. Избира и да се посвети на бездомните кучета, за да прави добро.

Реклама

В новия епизод от поредицата "По-големи от парите", създадена от България на длан и Credissimo, ще ви запознаем с един активен човек, който е открил своето призвание и влага всичко, за да прави добро.

Снимка: България на длан

Да спасяваш и да правиш добро

Тери притежава дигитален бизнес в България, където идва със своята съпруга - българка, през 2012 г. Именно тук Тери си взима куче - нещо, за което дълги години мечтае. Оказва се обаче, че това е била първата малка крачка към осъществяването на една много по-мащабна мечта - да помага, да спасява и да прави добро. Звучи лесно, но всъщност не е.

Снимка: България на длан

Тери създава приют за бездомни кучета - EveryDogMatters, в който се старае животните да са спокойни, обгрижвани и по-скоро осиновени. Именно това е неговата цел - да спаси животните и да ги направи щастливи, а след това да направи щастливи и хората, които ще ги осиновят... а така да спаси и тях. Разбира се, за подобно начинание не просто трябват пари. Трябват много пари и Тери прекрасно знае, че именно те са инструментът за правене на добро, но в точната комбинация с достатъчно енергия и време.

Гледайте видеото, за да се срещнете с Тери, който влага всичко от себе си, за да реализира голямата си идея. А Credissimo подкрепя хората с големи идеи в рамките на кампанията "По-големи от парите".

Вижте всички епизоди от поредицата вижте ТУК.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес