Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

DARA представя „сладоледи с кауза“ за лятото

03 юли 2024, 12:37 часа
Реклама

Поп идолът DARA и Kaufland ще отбележат лятото със свежа инициатива и нова социална кауза. При закупуване на протеинов сладолед K-Classic от Kaufland до края на септември, ритейлърът ще дарява средства за стипендии. Част от кампанията са три вкуса от продукта - шоколад, фъстъчено масло и солен карамел. Инициативата е част от обща социална кауза в подкрепа на отлични студенти и ученици без родители.

Кампанията стартира през февруари, а оттогава всеки месец поп звездата призовава своите почитатели да изберат даден продукт, за който веригата отделя средства за стипендии. До момента бяха представени букети за 8-ми март, донъти, козунак, книги и скир. За да помогнат на клиентите по-лесно да намерят продуктите, всички артикули от проекта са обозначени с етикет „Дари с DARA и Kaufland“.

„Щастлива съм, че и през лятото можем да пазаруваме с кауза и докато си похапваме сладолед, да помогнем на много млади хора да осъществяват мечтите си. Благодарна съм, че Kaufland видяха в мое лице човек, който олицетворява техните ценности и ми дадоха възможност да помагам. Дарителството е моя лична кауза и затова влагам сърцето си в този проект. Всички, които ме познават, знаят, че спортувам активно, работата ми също е доста динамична и затова имам нужда от протеин всеки ден, за да възстановя и да подобря имунната си система. Какво по-хубаво обаче да съчетаем полезното и с един вкусен сладолед“, коментира поп изпълнителката избора на нов продукт от каузата.

„Дари с DARA и Kaufland” подкрепя отлични ученици от 11 и 12 клас и студенти в държавни учебни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в специализирана институция. Младежите ще бъдат избирани по два критерия - за отличен успех и мотивация за развитие. Чрез програмата те ще имат възможност да продължат образованието си, както и да получат подкрепа за старт в кариерата и да се запознаят с водещи работодатели. Средствата ще се разпределят от фондация BCause чрез националната програма „Готови за успех“.

Всички изгодни летни предложения в Kaufland може да разгледате в седмичната брошура.

Повече информация за кампанията и откровен разговор с DARA за каузата можете да откриете на kaufland.bg.

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес