Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кошмар посреща туристите в Слънчев бряг: Без тротоари, но с ремонти и боклук (СНИМКИ)

05 юли 2024, 17:45 часа
Реклама

Actualno.com получи в редакционната си поща сигнал за това как изглежда един от най-популярните курорти по българското Черноморие в разгара на летния сезон.

Кадрите от недоволен турист показват тежки строителни дейности в центъра на Слънчев бряг.

"Преди дни министърът на туризма каза идвайте, водата е чиста, условията са добри. И го каза точно от Слънчев бряг. Но реалностите са други, това е централната улица на курорта от х-л Кубан към Несебър, централната, не някоя странична, това е почти по цялата дължина", пише летовник до медията ни. Още: В началото на сезона: Какви са рисковете по Черноморието ни? (ВИДЕО)

"Всичко е в ремонти, няма тротоари, няма спирки, хората няма къде да се движат, няма го локалното платно, навсякъде тежки машини и боклук. Страшно много боклук, не може да се диша от пепел и това през юли месец, когато дори и по закон ремонтите са забранени в курортите. Местните хора казват, че е така от началото на сезона и няма изгледи да приключи преди края. Защо това не беше направено пролетта? Докога тази община ще прави каквото си иска и няма да се съобразява със закона?", пита още недоволният курортист.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес