Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

НДК ще се превърне в сцена на илюзията с шоуто C'est la Magie

03 юли 2024, 15:35 часа
Реклама

Най-очакваното шоу C’est la Magie идва в България този октомври, като част от европейското турне на петима топ илюзионисти от три континента.

След като покорят публиката в Атина и Белград, Луис де Матос, Дарси Оук, Енцо Уейн, Джеймс Мор и Ю Хо-Джин ще провокират българските зрители с наелектризираща комбинация от умопомрачителна магия и зашеметяващи трикове, част от които ще бъдат представени за първи път пред публика на живо.

Ю Хо-Джин, снимка: C'est la Magie

В продължение на 3 дни любителите на илюзията и онези, които не вярват в нея, ще станат свидетели на удивителен спектакъл, в който се преплитат различните стилове и несравним талант на най-популярните световни илюзионисти. От сцената в Зала 1 на НДК те ще изпълнят високотехнологични и иновативни трикове, левитация, невъзможна телепортация и предизвикателни дръзки измъквания.

"Умните" технологии и изкуственият интелект също намират място в спектакъла, а майсторите на илюзията загатват, че в избран момент именно публиката става основна част от магията.

Подгответе се за едно незабравимо магическо изживяване, в което отблизо ще видите най-впечатляващите и хипнотизиращи трикове, които ще ви удивят и буквално ще ви накарат да повярвате в невъзможното.

Подготовката вече е в пълна сила

Приготовленията за спектакъла вече са в ход, тъй като е необходима сериозна техническа подготовка, а сред дългия списък с изисквания за продукцията са позициониране на специфично оборудване и механизъм за вкарване на хеликоптер на сцената в залата.

Енцо Уейн, снимка: C'est la Magie

За иновативните визуални ефекти на сцената се грижи екип от над 100 души, но едва единици от тях са посветени в механиката на фокусите, а самите трикове знаят единствено магьосниците.

C’est la Magie ще се излъчва на три екрана в залата, а дублажът на български език ще превърне представлението в удоволствие за най-малките и най-възрастните. Организаторите обещават и възможности за среща с илюзионистите, наред с още изненади.

Макар и да остават месеци до магическата кулминация C’est la Magie, интересът към шоуто е значителен – над 5000 български фенове на магията взеха своите билети само в първите 24 часа от старта на продажбите, а остават броени дни до края на промо билетите на най-добри цени. Билети могат да бъдат закупени чрез www.clmagie.bg или в мрежата на Easy Pay в страната.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес