Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Никой няма да устои на тази адски лесна за приготвяне пица

19 април 2023, 17:31 часа

Кой не обича пица? Много хора ще вдигнат ръка при такъв въпрос, а някои дори ще ги погледнат с изненада от въпроса. Хапването обаче е лесното!

Провансалска рецепта за сочни и ароматни свински ребра

Колко хора макар и да обичат да готвят, често са заети и въпреки това застават пред печката и сами си правят пица? Затова искаме да споделим с вас една страхотна видео рецепта, която ще ви помогне да направите уникална и вкусна пица за по-малко от 15 минути.

Идеята идва от кулинарен канал и вече има половин милион гледания. Ще ви е необходима арабска тортила или хляб пита. Поставете я в тавичка за печене и навийте краищата. Изсипете върху нея две разбити яйца. Добавете една лъжица доматено пюре и разбъркайте добре.

Добавете сирене, шунка, царевица, кисели краставички или други съставки по ваш избор. Ако пицата се приготвя на тиган, поставете го на горелката. Ако се пече върху хартия за печене, сложете я във фурната - всичко ще бъде готово за по-малко от 15 минути.

Най-вкусната рецепта за крехко пилешко, с една неочаквана съставка

Препоръчваме ви да поставите всичко на горната и долната решетка или на вентилатор във фурна, предварително загрята до 180°C.

Да ви е сладко! 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес