Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов няма да се учуди, ако Васил Терзиев сам си тръгне (ВИДЕО)

28 юни 2024, 10:36 часа

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да се учуди, ако кметът на София Васил Терзиев сам си тръгне от поста. Думите му дойдоха след като тази сутрин столичният кмет обяви, че има чувството, че ще има нови избори в столицата. 

Реклама

Чувството на столичния кмет

Борисов каза, че не знае какво е имал предвид кметът на София. "Гледаше нещо тавана, но не мога да гадая", каза Борисов. 

"Не знам Терзиев откъде и какво знае, но всеки ден виждам, че в София, освен хаос, няма нищо друго", смята още лидерът на ГЕРБ.  ОЩЕ: Вътрешно чувство: Васил Терзиев не изключва избори наесен и за кмет на София

Войната срещу кадри на ПП-ДБ

Борисов коментира и обвиненията на ПП-ДБ, че завладяната държава води война срещу демократичните кадри. "Кметовете, за които говорят колегите, освен че провалят градовете си, не са спазили закона", посочи той. 

По казуса с несъвместимостта на Андрей Гюров, Борисов коментира, че това е рискът да даваш партийни членове за шефове на неутрална институция. Най-скорошният такъв случай с ГЕРБ беше избирането на бившия здравен министър от първото управление на Бойко Борисов и дългогодишен депутат от партията му Десислава Атанасова за конституционен съдия. 

Правилата за КПКОНПИ

Борисов коментира и новината от тази сутрин, че ПП-ДБ са внесли правилата за новата КПКОНПИ. "Първо, хайде да си изберем комисии в парламента, защото без да минат предложенията в комисии, не може да стане нищо", призова Борисов. ОЩЕ: ПП-ДБ внесоха отново правилата за новата КПКОНПИ (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес