Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 29 август 2023 г.

28 август 2023, 20:57 часа

На 29 август 2023 г. за някои от зодиите денят ще е незабравим, други ще трябва да внимават какво казват. Вижте какъв е дневният хороскоп за вторник.

Реклама

Овен

През този ден всичко, което си пожелаете ще бъде ваше. Съществува вероятност по-късно да искате да се откажете от придобитото. Помислете добре.

Още: Жълто,Червено и Синьо - кой цвят на коя зодия носи късмет?

Телец

През този ден ще получите неочаквано признание. Не сте подозирали колко сте ценни за някого. Не забравяйте да изразите благодарността си.

Близнаци 

Днес ще имате особено силно чувство за приятелство. Можете лесно да се присъедините към всеки екип и да се включите към всякакъв вид дейност. 

Още: Кои са най-романтичните любовници на зодиака

Рак

Днешният ден може да бъде оцветен от неочаквани събития и нестандартната ви реакция към тях. Ще бъде интересно да видите този цирк, но е по-добре да го направите отвън.

Лъв

Днес се вслушайте в думите на хората около вас. Има голяма вероятност някой, без да го забележи, да каже нещо наистина гениално.

Още: Дори влюбени до уши - на кои зодии не им личи?

Дева

През този ден е важно да бъдете тактични. Не правете остри изказвания. Рискувате да обидите някого и то за дълго време. 

Везни

Днес най-вероятно ще трябва да се преструвате, че разбирате всичко, което се случва. Все пак не забравяйте, че няма нищо срамно в това да попитате.

Още: Зодиите, които предизвикват възхищение у околните

Скорпион

Проявете толерантност или се опитайте внимателно да скриете истинските си чувства към човека, с когото ще общувате днес. Не е време за откровения.

Стрелец

Днес облаците пред вас ще се разсеят и ще видите колко неоснователни са били всичките ви страхове и притеснения. Имате възможност да започнете всичко начисто.

Още: Финансов дамоклев меч е над главите на тези 3 зодии

Козирог

Жаждата ви за нещо ново и интересно трябва да бъде задоволена възможно най-бързо. Днес можете да преживеете най-невероятни приключения.

Водолей

Днес вие сте само една малка част в нечия трудна игра, но много важна част. Не подценявайте ролята и важността си.

Още: През Септември: За 4 зодии ще задуха нов вятър

Риби

Днес вашите близки ще бъдат изненадващо лоялни към действията ви и внимателни към думите ви. Възползвайте се от момента.

Защо Козирогът е лидер на всички останали зодиакални знаци

Кои са най-подходящите партньори за зодия Лъв?

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес